Kenali Shaklee

Kenapa pilih Shaklee??

Selama lebih 50 tahun, Shaklee telah pun berusaha untuk menghasilkan produk semulajadi yang selamat dan terbukti berkesan. Misi Shaklee adalah untuk menyediakan kehidupan yan lebih sihat dan lebih baik untuk sesiapa sahaja. Apabila anda memilih Shaklee, anda akan tahu 3 perkara adalah benar.


  • Ia adalah selamat.
  • Ia sentiasa berkesan. 
  • Ia sentiasa mesra alam. 

Shaklee menjalankan lebih 83,000 ujian kualiti setiap tahun, lebih 350 ujian ke atas bahan-bahan botani yang baru dan sentiasa memastikan jaminan kesucian dan 100% kepuasan pelanggan. 

Shaklee melaburkan USD300 juta dalam R&D dengan melibatkan penerbitan 100 kajian klinikal dan 55 paten serta sebanyak 54 pingat emas Olimpik telah dimenangi oleh atlet yang menggunakan Shaklee. 

Secara teknikal, produk Shaklee tiada paraben, Triclosan, phhalates, sodium lauryl sulfat, natrium sulfat eter lauryl, 14-dioxane ataupun propilena glikol. Shaklee juga tiada bahan-bahan yang diharamkan, tiada pewarna, tiada lemak trans dan tiada pemanis tiruan atau perisa. Shaklee tidak menggunakan haiwan sebagai bahan ujian. Malah pembungkusan produk Shaklee adalah selamat dan bebas daripada biophenol toksin - phthalates dan dakwat toksik. Sebab itulah produk Shaklee adalah 100% selamat untuk digunakan. =)

No comments:

Post a Comment