Thursday, 1 January 2015

Promo Shaklee Januari 2015


Assalamualaikum semua! 

Lama plak rasanya tak hapdet entri. Padahal baru 2 hari. Hehe. Maklumla dah terbiasa update tiap ari. Bila tak update rasa outdated plak. Kih kih. Ape pon, arini nak share pasal promo Shaklee bulan Januari ni. Ye. Ada 3 produk yg promo bulan ni. 

Sebelum tu rasanya masih belum terlambat untuk saya ucapkan Selamat Tahun Baru 2015. Seronoknya la kalau dapat baby new year. Apakan daya. Baby nak keluar awal. Redha aje la. 

Berbalik kepada promo kita untuk bulan baru tahun baru ni. Ada 3 produk promo. Promonya berbunyi camni. 

  • Beli Vivix 6 Free 1.
  • Beli Vivix  2 Off 5%.
  • Beli Alfalfa 6 Free 1.
  • Beli Alfalfa 2 Off 5%.
  • Beli Vitalea for Children 3 Free 1.

Haaaaa. Berbaloi sungguh la. Lebih2 lagi sebab Vitalea for Children yg dah 2 tahun takde di pasaran dah KEMBALI!! 

Come back bukan sebarang come back  ye. Datang dengan improved formula. Hehe. Boleh belikan untuk Zidane. Maklumla. Zidane jenis tak minum susu formula. So tak dapekla nak selitkan Mealshakes sekali dalam tu untuk tambahan. Kena bg Vitalea ni. 

Esok saya cerita satu2 kebaikan produk ni ok!! 

Nak cuba bole PM/Call/SMS 018.375.1884. 
WhatsApp 016.331.4797. 

Regards, 
Marina, Ibu Zidane
Your Trusted Shaklee Independent Distributor with 1st Class Consultation for sure! 
Shaklee ID : 918265


No comments:

Post a Comment