Friday, 2 January 2015

Cara atasi penuaan dengan Vivix

Assalamualaikum semua! 



Sepertimana yg dijanjikan. Saya nak cite pasal cara nak atasi penuaan ni. Haha. Maklumla Vivix tengah promo bulan ni kan. Gini. Penuaan ataupon aging tu dah tentu terjadi. Cuma secepat mana berlaku ke atas diri kita tu memang bergantung pada life style kita. Apa yg kita makan. Apa amalan yg kita amalkan. Memang 100% based on life style la kiranya. 

So takde kekdah magic ye. Takde maknanya kalau amik sekian sekian produk korang TAKKAN menua. Haha. Mitos namanya. Kalau tak nampak tua tu sama ada korang buat botox atau korang buat pembedahan aje. Haha. Tapi takat mana la boleh tahan benda2 ni. Lama2 terserlah jugak kan. 

Tahukah korang? 

Dalam satu penemuan dalam kajian klinikal, ada ramuan aktif dalam Vivix berupaya mengaktifkan pengawalan utama genetik yg menolong melambatkan penuaan pada tahap sellular. Maksudnya. Dalam bahasa layman dan bahasa mudahnya. Kalau amik Vivix maka kita boleh kontrol atau lambatkan penuaan sel terus. Bila sel kita direpair, maka sel seterusnya yg dihasilkan dah tentu la lebih berkualiti. Bila sel dalam badan kita berkualiti, maka kita dah tentu lebih sihat daripada sebelumnya. Tu dalam bahasa mudah la. 

Apa istimewanya Vivix Shaklee ni? 

Best sebab:
  • Sebab Vivix membantu memperbaiki DNA. Tiap hari tubuh kita mengalami kerosakan DNA. Antara punca kerosakan DNA ni adalah pendedahan kepada radikal bebas. Akibatnya proses penuaan jadi lebih cepat. Vivix special sebab membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita. Kalau ikutkan testimoni dan pengalaman orang yg ada kanser, Vivix ni sesuai diambil oleh org yg dah selesai menjalani rawatan kimoterapi untuk mengembalikan sel tubuhnya kepada keadaan asal. 
  • Vivix jugak memperbaiki tenaga sel. Kalau diikutkan, semakin kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Akibatnya fungsi sel akan menurun. Dengan Vivix, kita boleh membantu menguatkan sel tubuh. Vivix jugak membantu meningkatkan fu gsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi. Sebab tu la bila kita makin tua, kita akan mula sakit sendi, ingatan pon makin pudar. Vivix membantu kita mengembalikan keremajaan. 

Haa. Nampak tak permainan Vivix kat sini. Hehe. 

Vivix jugak istimewa sebab diperbuat daripada anggur muscadine. Anggur muscadine ni anggur liar yg ada 20 kromosom. Dan disebabkan pasangan tambahan kromosom ni lah, ia menyediakan lebih banyak faedah kesihatan, fungsi imun yg lebih tinggi dan sifat antioksidan yg lebih kukuh. 

Sebab tu Vivix best! 

Lagi2 time promo ni. Beli 6 Free 1. Beli 2 Off 5%.

Nak cuba? 

PM/Call/SMS 018.375.1884 
WhatsApp 016.331.4797 

Nanti kita cite pasal promo lain pulak ye! 

Regards, 
Marina, Ibu Zidane. 
Your Trusted Shaklee Independent Distributor with First Class Consultation for sure! 
Shaklee ID : 918265


No comments:

Post a Comment