Tuesday, 18 November 2014

Nak betulkan hormon, hamil pula!

Assalamualaikum semua!


Bersiaran sekali lagi. Hehe. Tadi saya ada cakap yg saya nak kongsi testimoni best sangat kan? Haaaaa. Yg ni fresh from the oven. 

Alhamdulillah. Alhamdulillah. Alhamdulillah. Tiada yg lebih menggembirakan bila kita dapat bantu customer kita dapatkan apa yg diorang inginkan kan? =)

Meh saya tunjukkan ye. Hehe.


Kasi besar sket gambo ni.

Alhamdulillah. Rezeki customer saya baru2 ni. Dah la mak buyung sedia ada membuyung. Diajak customer membuyung sama. Hehe.

Sebenarnya adik ni aritu ada contact saya dalam bulan 7 dulu. Nak beli GLA Shaklee katanya. Dia cakap period dia tak regular. 2 ke 3 bulan sekali kemudian kejap2. So saya advice la ambil GLA. Tu pon setelah menjalankan siasatan ke atas beliau. Eceh.

Bukan apa. Saya cuma nak tau, apa masalah dia sebenarnya. Hormon tak stabil sebab berat badan berlebihan ke apa. Sebab kalau berat badan lebih, kan elok kalau saya guide dia untuk turunkan berat badan dulu. Mana tau kalau berat badan dah ideal maka masalah hormon tak seimbang tu pon selesai. Kan kan?

So adik ni takde masalah berat badan. Memang kecik molek orangnya. Comel je masa saya COD tu. Dia cakap dia dah nak kawin. Tup2. Aritu dia mesej saya. Bertanyakan produk untuk kawan dia. Dia cakap kawan dia nak beli. Soal punye soal saya tanya period dia acaner. Ada improvement ke tidak. Dia cakap, Alhamdulillah period datang tiap bulan. Takde masalah. Dia jugak bagi tau yg dia dah kawin. So saya pesan kat dia kalau agak2 period datang lambat bgtau saya. Mana tau ada rezeki terpregnant pulak. Dan kalau dah pregnant takyah la makan GLA dah.

3 ke 4 hari lepas tu dia mesej saya sepertimana gambar di atas. Hehehehe. Alhamdulillah. Clear gitu. 2 line. Baru je lewat period 3 hari. Rezeki. Skang dok excited nak beli set mengandung pulak.

Seronoknya la dapat tolong orang. Kita yg dok meremang sekali. Semua pon dengan izin Allah jugak. =)

Nak cuba GLA Shaklee? Meh baca sket apa yg bagusnya dengan Shaklee ni.


GLA ni bagus sebab membantu kita menghasilkan lendir serviks yg berkualiti untuk kesuburan iaitu lendir yg warnanya macam putih telur tu. Sebulan sekali kita akan keluarkan cecair camtu masa waktu subur. So fungsi GLA ni adalah untuk membantu kita menghasilkan cecair yg melambangkan kesuburan ni yg bantu sperma untuk berenang ke uterus kita terus ke tiub falopio untuk bersenyawa dengan ovum. Cecair ni jugak la yg bantu sperma untuk terus hidup dalam tiub falopio sampai 5 hari. In case kalau tak melekat masa hari subur pon peluan untuk hamil masih ada sebab sperma masih boleh hidup sampai 5 hari.

Adik ni ambik GLA Shaklee je. Takde pon amik full set atau premium set. Tapi mungkin sebab dah rezeki. =)

Tu dia. Nak betulkan hormon? Nak hasilkan cecair berkualiti? Hehe. Boleh la cuba GLA Shaklee. Ikhtiar. Insya Allah dengan izin Allah.

PM/Call/SMS/WhatsApp 016.331.4797 ok!


Regards,
Marina, Ibu Zidane
Your Trusted Shaklee Independent Distributor with 1st Class Consultation for sure!


2 comments:

  1. Alhamdulillah..GLA sememangnya teman sejati ramai wanita...untuk kulit, senggugut dan macam2 lagi :D


    :: anmashealthcare.blogspot.com ::

    ReplyDelete
  2. This anti-oxidant could be very effective as well as promotes great health.
    One of this worst parts about aging is slim down sexual intercourse.
    Women's worst enemies are pale sagging skin and
    wrinkles.

    Also visit my homepage - genf20plus human growth hormone releaser

    ReplyDelete