Wednesday, 22 October 2014

Happy Diwali!!

Assalamualaikum semua & selamat tengahari!!

Entri ni ringkas untuk mereka yg menyambut Deepavali hari ni.

Happy Deepavali for those celebrating it.

Untuk yg tak sambut tp mengambil peluang untuk menyambung cuti maka Selamat bercuti! Berhati2 di jalan raya. Semoga selamat sampai ke destinasi.

Kami dah mulakan journey kami malam semalam lagi. Hehe. 



1st time kami travel bersama dengan public transport. 1st time jugak ayah zidane rasa macam mana perangai anak bertuah dia dalam ets. Amik ko. Haha. 

Tapi tetiba Zidane dedar plak arini. Semalam kena ujan sket2 tu. Takde buat apa la nampaknya. Habiskan masa mengemas kedai. Hehe.

Ok korang! Selamat bercuti ye! Manfaatkan cuti sebaiknya!

Nak beli suplemen Shaklee boler roger macam biasa k. 



Regards, 
Marina, Ibu Zidane
Your Trusted Shaklee Independent Distributor with 1st Class Consultation for sure!! 

No comments:

Post a Comment