Wednesday, 1 October 2014

ESP Shaklee : Protein Soya Terbaik!!

Assalamualaikum korang!! Bersempena dengan promo ESP bulan ni. Hehe. 

Arini nak cite pasal produk ni haa. Memang kalo ikutkan dalam Shaklee,  ESP ni la yg paling glamer.  Sebab apa? Sebab kat bawah ni.

ESP banyak fungsinya.

  • Kalo nak kurus : ESP bantu kita cepat kenyang & mengurangkan nafsu makan.
  • Kalo nak kekal sihat : ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrien dalam badan.
  • Kalo nak cantik : ESP buat kulit kita anjal, gebu dan lebih cerah.
  • Kalo nak stabilkan hormon : Kacang soya ni kaya dengan isoflavon yg berfungsi untuk memulihkan hormon wanita, mengeluarkan darah kotor dan ganti protein yg diperlukan.
  • Kalo nak hamil : ESP pulihara dan pelihara rahim.
  • Untuk ibu hamil plak : ESP kuatkan rahim dan bantu pembentukan otot bayi sebab protein bagus untuk tumbesaran. Bila ibu hamil consume ESP maka anak akan dapat khasiatnya sama.
  • Untuk wanita menyusukan anak : ESP bantu menggalakkan pengeluaran susu. Bila cukup protein, badan bertenaga untuk menghasilkan susu. Provided that, kena pantau konsep demand n supply, minum air secukupnya dan berfikiran positif.

Itu antara fungsi ESP.

Banyak gak cite pasal soya ni kan. Ada yg cakap soya ni kalau makan berlebihan tak bagus. Hakikatnya, makan apa sekali pon secara berlebihan tetap tak bagus.

Apa bezanya ESP ni dengan protein soya biasa yg lain?

BEZA ESP & SOYA BIASA

Esp soya non gmo, tiada kolestrol, tiada asid urik, dgn 9 asid amino perlu & kalsium, 850mg = 30kg soya.

Bila diamalkan dpt kulit cantik & badan yg lebih sihat.

Soya kat kedai pulak, dah diketahui bergula, dengan pengawet, tanpa asid amino, takde kalsium. Boleh kena diabetes kalo diambil secara kerap.

So memang kena jaga2  dengan pengambilan soya biasa.

Jom cuba jom!!

PM/Call/SMS/WhatsApp 016.331.4797 ok!!!


Regards, 
Marina,ibu Zidane
Your trusted Shaklee Independent Distributor with 1st class consultation for sure!


1 comment:

  1. ESP memang best, especially bila nak sarapan yang cepat

    Baca Tentang: Cara Makan Set Kurus

    ReplyDelete