Wednesday, 17 September 2014

SET SENDI SHAKLEE UNTUK MAK AYAH!!






Assalamualaikum kawan2 semua. Ni nak share satu benda ni. Hehe. 

Tu dia. Set sendi shaklee kita ni haa. Memang terbaik!! Insya Allah. Sesuai sangat untuk mak ayah kita yg makin berusia. Maklumla. Dah tua2 gini nak gerak pon bercinta ooi. Bukan bercinta suka. Tp bercinta malas. Sebab kalau start jalan je segala sendi bergesel. Sakitnya dah macam mak buyung kurang kalsium. Apa yg ada dalam set sendi shaklee ni? Jom tengok!!



Advanced Joint Health Tablet. 

Yg ni memang khas untuk sendi. Memberikan manfaat kepada sendi dengan 3 cara. 

1. Menyokong keselesaan sendi;
2. Memelihara tisu penyambung yg sihat; dan
3. Meningkatkan kesan kusyen sendi.


Omega Guard Shaklee.

Berfungsi melambatkan degradasi tulang rawan. Ia boleh membantu mengurangkan reaksi keradangan dalam sendi2 dengan bertindak sebagai pelincir. Omega Guard bantu kita untuk bergerak dengan lebih bebas dan kajian menunjukkan pengambilan asid lemak Omega 3 bersama glukosamina dapat meningkatkan kesihatan sendi daripada mengambil glukosamina sahaja. 

Dah la Omega Guard ni memang lemak bagus. Bantu kawal berat badan, jaga kesihatan jantung dan salur darah. Dalam masa yg sama bantu melincirkan pergerakan sendi. Memang berbaloi untuk duit kita ni!!



Ostematrix Shaklee.

Macam yg kita tahu, kalsium penting untuk kesihatan tulang, otot dan ligamen kan. Ostematrix ni bukan sahaja bekalkan kalsium yg kita perlukan tapi bekalkan magnesium yg diperlukan untuk mengasimilasikan kalsium ke dalam tulang dengan mencegah pembentukan kalsium dalam tisu2 lembut & sendi2. 


Tu dia. Set sendi shaklee. Memang bagus sangat untuk dihadiahkan kepada mak ayah kita. 

Senang diorang nak bergerak. Senang nak beribadah. Insya Allah. 

Nak cuba? Bukan org tua je yg boleh cuba set sendi ni. Kita pon boleh gak. 

PM/Call/SMS/Whatsapp 016.331.4797 ok!!



Regards,

Marina, Ibu Zidane
Your Trusted Shaklee Independant Distributor :)

No comments:

Post a Comment