Wednesday, 10 September 2014

Set kecantikan Shaklee - Regim PASTI CANTIK!!

Assalamualaikum semua!!

Tajuk macam gempak je kan? Ni saya nak kongsi pasal set kecantikan shaklee atau regim pasti cantik!! Dah macam tentera pulak kan. Hehe.

Apa REGIM PASTI CANTIK ni? Kombinasi yg ada dalam set kecantikan Shaklee la yg menyebabkan regim pasti cantik ni berkesan. Apa ada dalam set kecantikan Shaklee?? Meh jenguk sikit!!


TADAAAAA!!




Macam yg saya pernah cerita sebelum ni. Kolagen memang penting untuk badan kita. Walau pon kolagen ni banyak khasiatnya, tapi ramai yg lebih kenal kolagen dek kerana kolagen ni untuk bagi kita jadi awet muda. Sebab tu ada yg cari kopi ada kolagen la. Makan rumpai laut sebab ada kolagen la etc etc. 

Tapi kenapa pilih kolagen Shaklee ni? Dah tentu la sebab kualiti premium Shaklee Collagen Powder. Diperbuat daripada sisik ikan merah yg tahan tekanan. Memang Shaklee Collagen Powder TERBAIK kalau nak cerita la.



Yang kedua plak adalah Vitamin E. Vitamin E memang vitamin cantik kan. Bukan sekadar untuk cantik, dalam masa yg sama, mengandungi antioksidan yg menyokong sistem imun yg kuat. So sambil2 cantik, buat mask, bila makan, imun kita bertambah kuat!! 




Yg ketiga tak lain tak bukan Sustained Release Vitamin C ni haa. Dulu pernah takde stok sampai setahun. Menunggu macam tunggu bulan jatuh ke riba. Ramai org suka makan vitamin c ni bukan untuk cantik aje. Tapi sebab nak tingkatkan sistem imun badan jugak. Ye la. Pengambilan vitamin c yg cukup boleh menjauhkan kita daripada selesema. Tambah lagi dengan kaedah sustained release tu. Vitamin C dilepaskan setiap jam untuk penuhi keperluan vitamin c kita dalam sehari. Sebab tu best!!


Ni la dia regim pasti cantik Shaklee.

Berbaloi untuk duit kita jugak. Bayangkan sebotol vitamin C tahan sehingga 6 bulan. Sebotol vitamin E pulak tahan untuk 4 bulan. Sape kata mahal kan???? 

Tak cuba tak tau!!


Kalau nak cuba boleh la selit order kat saya tau.

PM/Call/SMS/WhatsApp 016.331.4797 ok!!


Regards,

Marina, Ibu Zidane
Your Trusted Shaklee Independant Distributor =)




No comments:

Post a Comment