Friday, 20 June 2014

Set berpuasa Shaklee!!

Tu dia. Ingat bulan biasa je ada set2 gini. Hehe.

Gempak je tu. Padahal penggunaan set ni boleh pada bila2 masa. Hehe. Set apa tu? Meh tengok.


Ni la yg dikatakan set mighty 3 gems shaklee. 

Memang la ada kemudahan atau pun rukhsah untuk ibu yg mengandung dan untuk ibu yg menyusukan anak ni. Tapi kalau kita boleh lakukan ibadah puasa tanpa masalah kan lebih bagus. =) Best kan.

Apa ada dalam set 3 gems ni? Produk ni terbahagi kepada 3 fungsi utama. Membekalkan vitamin, tenaga, zat galian dan mengekalkan kandungan bendalir dalam badan. Sebagaimana dalam gambar di atas, set ni ada 3 jenis produk. Mealshakes, ESP dan jugak Performance Drink. 

Ketiga2 produk ni memang fungsinya memberikan tenaga, membekalkan vitamin dan mineral yg diperlukan oleh badan dan juga mengekalkan bendalir dalam badan. So takdela ibu mengandung dan ibu menyusukan ni terhidrat cepat. Lagi2 ibu yg menyusukan anak kan. Dah la cepat lapar, pastu berlakula dehidrasi sebab anak kita menyusu.

Anyways, set ni bukan je untuk bulan puasa. Sebab kalau kita biasa tertinggal sarapan, atau waktu ramadhan kita tak sempat bersahur atau bangun lambat untuk sahur & tak sempat nak prepare makanan yg berat, bolehla amik Mighty 3 Gems ni untuk back up. Tapi seelok2nya makan la makanan berkhasiat. Lagi2 ibu hamil & ibu menyusukan anak ni.

Dan kalau lepas berbuka, boleh la amik set mighty 3 gems ni jugak sebab ianya memberi kita tenaga untuk menunaikan ibadah wajib dan tarawikh dan kemudian boleh mengaji bertadarrus sampai tengah malam. Insya Allah bertenaga & khusyuk. 

Nak tengok testimoni?



Tengok? Bukan omongan kosong tau!!

Meh cuba set ni. Sama2 la kita imarahkan bulan Ramadhan ni dengan ibadah. Semoga dengan pengambilan suplemen menjadikan kita lebih khusyuk dan bertenaga dalam melaksanakan ibadah.

PM/Call/SMS/WhatsApp 016.331.4797 sekarang ok! Especially ibu hamil & ibu menyusukan anak tu!!



Regards,

Marina, Ibu Zidane
Your Trusted Shaklee Independant Distributor =)




No comments:

Post a Comment