Monday, 26 May 2014

Cara menentukan jantina anak melalui carta peking


Pernah dengar tak kaedah ni? Atau pernah tak come across carta peking ni? Hehe. Sebagai umat Islam kita kena tahu setiap apayg berlaku Allah dah tentukan dan semuanya dah tertulis di Luh Mahfuz. Benda gini hanya sekadar suka2. Kalau kebetulan tepat dan mengena maka mungkin semua tu adalah kebetulan. Sebab benda ni pon ramalan diorg sejak berkurun lama. Kira macam petua diorang la nak menentukan. Diorang pon dah tentu ada kajian diorang jugak kan. Dan katanya carta peking ni boleh dikatakan 95% betul. Yg penting, Allah yg sebaik2 perancang. Hehe.

Ada banyak version gamba ni. Antara lain macam kat bawah ni.


Ada yg kata umur ibu kat carta peking ni refer pada umur ibu mengikut kalendar lunar. Ada yg cakap usia ibu masa konsepsi berlaku. Macam mana nak tahu tarikh persenyawaan kita tu ek? Mudah aje.

Boleh refer ke due date calculator ni untuk tahu start dari conception date sampaila ke due date kita. specific n details gitu. Hehe.

Kalau ikutkan pregnancy sebelum ni masa saya mengandungkan zidane, memang betulla plak. Dapat anak lelaki. Kebetulan kan. Haha. 

Pape pon, tak kesah la kan. Yg penting anak sihat. Saya pon tak kesah sangat jantina anak. Ada rezeki dapatla anak perempuan kali ni. Kalau tak dapat pon takpe. Kasih sayang tetap serupa.

Okla, kalau ada yg nak cuba mengandung dengan set kesuburan Shaklee boleh la roger saya. Mana tau ada rezeki lepas ikhtiar nanti kan.

PM/Call/SMS/WhatsApp 016.331.4797 sekarang ok!!


Regards,

Marina, Ibu Zidane
Your Trusted Shaklee Independant Distributor =)




No comments:

Post a Comment