Monday, 14 April 2014

Peluang jana pendapatan lumayan dengan Shaklee

Assalamualaikum kawan2 pembaca blog ibuzidane ni. Eceh. Macam ramai je. Insya Allah ada jugak yg baca. Sebab kalau tengok rating Alhamdulillah ada pembaca. Hehe.

So arini nak cerita pasal peluang jana pendapatan lumayan dalam Shaklee. Betul Shaklee ni MLM. Tapi tak kenal maka tak cinta kan? Tahu tak apa yg Shaklee boleh beri kita kalau kita pilih untuk buat bisnes Shaklee ni??

Meh saya cerita ye. Tapi sebelum tu mari kita kenal pasti perbezaan Shaklee dengan MLM lain dulu ok.



Shaklee adalah product based MLM. Setiap produk yg Shaklee hasilkan akan melalui pelbagai proses ujian klinikal dan quality assurance. Insya Allah, kualiti produk Shaklee sangat kukuh dan selamat. Sebab tu moto Shaklee adalah Sentiasa Selamat, Sentiasa Berkesan, Sentiasa Mesra Alam. =)


Ni plak sijil Halal Shaklee. Bukan Sijil Halal JAKIM? Sabar ye. Cuba semak balik kat website JAKIM. Ada badan2 Halal yg JAKIM dah iktiraf. Antaranya ISA ni la. Islamic Services of America ni memang diiktiraf JAKIM. Maka gunakanla tanpa was-was. Sebab tu jangan skeptikal. Cuba banyakkan membaca. Insya Allah ada jawapannya.

Semua orang ada impian untuk jadi surirumah yg jana pendapatan lumayan kan? Sekarang ni dah tak mustahil dah sebab kadang2 ada surirumah yg sebenarnya jauh lebih masyuk dari kita yg kerja di pejabat dan dapat gaji setiap bulan. Malah kadang2 gaji surirumah yg berkecimpung dalam bisnes Shaklee ni bertambah setiap bulan. Jeles I tau. Huhu.

Macam mana cara nak jana pendapatan Shaklee ni? Mudah je.

Ada 2 cara. 
  1. Bayar RM75 yuran keahlian SEUMUR HIDUP. Kemudian once dah bayar dapat ID dan boleh buat belian sendiri. Cukup 150 uv next month dapat la bonus. Terus masuk ke akaun sendiri. Tak perlu nak tunggu clear cheque gitu.
  2. Belanja lebih kurang RM650 dan dapat keahlian PERCUMA!! Jangan terkejut. Kalau mampu boleh la beli untuk diri sendiri. Kalau kurang bajet boleh la kongsi beli dengan keluarga sendiri. Adik beradik apa salahnya kan. Kalau tak nak, bayar je RM75 untuk yuran keahlian tu. Setel masalah.

Siapa sangka dengan bayaran yuran keahlian sebanyak RM75, pulangan yg kita dapat mungkin berkali ganda. Siapa tak nak kan?

Yang penting, kena kuat semangat. Sebab Shaklee bukan MLM yg boleh goyang kaki dan kemudian dapat duit tiba2. Salah tau konsep MLM camtu. Sebab tu dalam Shaklee, mesti kena buat sales barulah dapat hasilnya. Jangan mimpi nak berjaya mudah ok!!

Ok la, cara nak menjana sales yg banyak akan diajar kalau betul2 berminat. Kalau tak minat buat bisnes sekali pun, berbaloi sangat jadi member Shaklee sebab boleh enjoy harga produk dengan lebih murah.

Nak jana pendapatan dengan Shaklee??

PM/Call/SMS/WhatsApp 016.331.4797 sekarang.

Apa kata beri peluang pada diri sendiri. Entah2 kita berbakat dan boleh maju dengan Shaklee. Keep positive & Eat Shaklee.


Regards,

Marina, Ibu Zidane
Your Trusted Shaklee Independant Distributor =)




No comments:

Post a Comment