Thursday, 3 April 2014

Ostematrix. Bukan sekadar Kalsium. =)





Siapa tak suka minum susu? Saya tak suka!! Kah kah. Dulu dah puas minum susu gamaknya.

Jangan lupa yg kalsium ni penting sgt untuk kita. Tapi jangan salah anggap yg sumber kalsium dalam dunia ni adalah susu. Salah tu. 

Kacang badam dan brokoli adalah contoh sumber kalsium selain produk tenusu. 

Bagusnya shaklee sebab dalam ostematrix bukan sekadar ada kalsium. Ada magnesium dan juga vitamin D yg tak kurang penting untuk tubuh badan kita. :)






Meh tengok sket testimoni pengguna yg consume Ostematrix ni.




Bukan setakat ibu, baby pon melawas jugak. =)




Untuk ibu hamil pulak, kekurangan kalsium mungkin menyebabkan kita cramp. Mana taknya, nutrien dalam makanan yg kita makan dikongsi dengan bayi yg kita kandung sekali kan. =)



Takde cramp + lawas mencuci usus. Double duty. Bagus kan?



Oh ye, utk yg allergic dengan alfalfa atau utk ibu yg bersalin yg menyusukan anak dan anaknya ada kuning, bolehla amik ostematrix untuk gantikan alfalfa. Bukan sekadar milk booster kan. 

Seronoknya produk shaklee sebab kaedah double duty untuk setiap produknya. Sebab bila dah double duty maka jimat dan berbaloi untuk duit kita kan. Sebab tu saya ♡ shaklee. Hehe. 

Ok2. Mai2 siapa yg nak try ostematrix ni. Sangat digalakkan untuk mereka yg x suka minum susu macam saya. Amik sebelum tido je. Pastu boleh tido dengan lena. :)

PM/Call/ SMS / WHATSAPP 016.331.4797 sekarang ok.  


Regards,
Marina, Ibu Zidane
Your Trusted Shaklee Independant Distributor :)



No comments:

Post a Comment