Monday, 7 April 2014

Harga ahli produk Shaklee






Holla everyone. 

Arini nak cite sikit je. Cerita pasal harga ahli produk Shaklee. 

Semua orang kalau nak membeli mesti cari harga paling murah atau paling tidak mesti nak harga ahli.

Tapi sayang sangat.

Sebab harga ahli Shaklee hanya untuk ahli Shaklee. Dah nama pon harga ahli kan. 

Kami memang naaaak sangat bagi customer harga yg murah2. Harga yg istimewa, Harga yg meletops gitu.

Tapi sayaaaaang sangat sebab dah nama pon HARGA AHLI. Maka khas dan ekslusif untuk AHLI SAHAJA.

Nak harga istimewa, harga ahli, harga murah?? Jadi lah AHLI SHAKLEE. Hehe.

Rasa macam rugi? Kenapa plak rasa rugi?? 

Tahukah korang dengan modal sebanyak RM75 untuk Semenanjung Malaysia dan RM85 untuk Sabah Sarawak maka korang akan enjoy keahlian SEUMUR HIDUP. Nah! Dah dapat keahlian seumur hidup, maka enjoyla harga ahli SEUMUR HIDUP JUGA!!

Tak susah kan? Ada yg rasa rugi sebab malas nak buat bisnes Shaklee. Tak siapa paksa korang buat bisnes Shaklee ni. Kalau pakai sendiri pon boleh je jadi member. Kalau uv lebih dari 150 uv sebulan, kita jugak yg dapat bonus kan??

Saya pon bermula dari pengguna tegar. Seronoknya, beli suplemen kemudian dapat cash back bonus.

Lagi manis kalau dapat enjoy semua privileges sebagai ahli shaklee dengan sah dan tanpa rasa bersalah. Hehe.

Apa tunggu lagi? Nak dapatkan produk Shaklee dengan harga ahli??

Jawapan mudah. Jadilah ahli Shaklee. =)

Oh ye, kepada semua SID pulak. SID tu apa? SID tu Shaklee Independant Distributor. Take note, kalau kita menjual produk Shaklee dengan harga ahli kepada bukan ahli maka dah against rules & regulations Shaklee. Jangan terkejut kalau kita kena suspend pula. Saya cuma mengingatkan. Sama2 mengingatkan. Biarlah kita berniaga cara sihat dan kalau nak bersaing pon cara sihat. Jangan undercut price pulak naaa..

Ok. Kalau nak dapatkan produk Shaklee dengan harga ahli, jadilah ahli Shaklee. Dengan saya boleh, dengan org lain yg korang rasa ok dan can get along pon no problem.

Kalau dengan saya, boleh PM/Call/SMS/WhatsApp 016.331.4797 ok!!


Regards,

Marina, Ibu Zidane
Your Trusted Shaklee Independant Distributor =)

No comments:

Post a Comment