Wednesday, 12 February 2014

Harga Produk Shaklee mahal??

Hari ni tiba2 terpanggil nak cite pasal harga produk Shaklee. Sebab kalau ikutkan bila dengar je Shaklee orang dah bagi 1st impression yg produk Shaklee mahal. Bukan salah diorg pon. Sebab ramai cakap macam tu sebab tak tahu dan tak diberitahu. Hehe.

Betul ke produk Shaklee ni mahal? Kalau gitu hari ni kita main kira2 la ye. Kat bawah ni saya sertakan sikit contoh vitamin Shaklee yg ada berserta harganya sekali.

1. Sustained release vita c, harga retail RM92. Ada 180 biji tahan 6 bulan. Sebulan: RM15.35 sahaja.

2. Chewable vita c, harga retail RM36. Ada 90 biji tahan 3 bulan. Sebulan: RM12 sahaja.

3. Zinc Complex, harga retail RM33. Ada 120 biji tahan 4 bulan. Sebulan: RM8.25 sahaja.

4. B complex, harga retail RM52. Ada 120 biji tahan 4 bulan. Sebulan: RM13 sahaja.

5. Vitamin E, harga retail RM145. Ada 120 biji tahan 4 bulan. Sebulan: RM36.25 sahaja.

6. Multivitamin vitalea, harga retail RM90. Ada 120 biji tahan 4 bulan. Sebulan: RM22.50 sahaja.

Bulan ni bulan Vitalea. Dari harga RM90 menjunam ke harga Rm61. Kualiti tetap sama superb macam biasa ya tuan2 dan puan2. 

Take note sebotol suplemen shaklee dibungkus dalam kuantiti yg banyak. Vitamin di pasaran nampak lebih murah sebab dibungkus untuk penggunaan sebulan. Kadang2 bila dihitung dan dicongak harganya jauh lebih mahal atau sama sahaja dgn Shaklee. 

Kalau ada suplemen semulajadi kenapa nak ambil yg sintetik ye tak?

Kalau nak harga ahli kena jadi ahli. Kalau nak harga istimewa boleh tanya saya. Hehe. 


Jadi mahal ke tidak sebenarnya harga produk Shaklee ni? Tepuk dada tanya selera. Kalau kita ni memang jenis pembeli bijak yg selalu compare harga sebelum membeli maka Shaklee adalah pilihan terbaik la. 








Gambar kat atas ni pon menerangkan segalanya kan? Sebab tu jadi lah pembeli bijak.

Kalau pilih Shaklee bukan kita sekadar pilih vitamin semulajadi tapi dalam masa yg sama kita jadi pembeli bijak yg tahu mana yg bagus untuk nilai duit kita kan?

Meh try suplemen Shaklee. Berbaloi dan murah. Berkualiti dah pasti.

PM/Call/SMS/WhatsApp 016.331.4797 ye!!


Regards,

Marina, Ibu Zidane
Your Trusted Shaklee Independant Distributor =)



No comments:

Post a Comment