Sunday, 2 February 2014

Kenapa Vitalea Shaklee HEBAT??

Multivitamin.

Dalam banyak2 vitamin, multivitamin ni la vitamin yg paling penting dan paling basic. Asas ni. Ibarat tiang rumah. Kalau takde tiang maka ruma roboh. Mutivitamin ni makanan sel dan memenuhi ruang2 kosong nutrien yg diperlukan oleh badan. Sebab tu kalau boleh jangan skip multivitamin. 

Di Shaklee kita ada vitalea shaklee.

Hebat sangat ke vitalea ni?


Jom kita tengok sekali perbezaan mutivitamin Shaklee yg menjadikan multivitamin Shaklee the best among the best.

1. Disokong oleh tujuh kajian klinikal. Tujuh ye. Bukan satu dua. Tapi tujuh.

2. Teknologi salutan mikro membantu dalam pembebasan segera di dalam perut untuk meningkatkan penyerapan asid folik dan vitamin B penting yang membantu menghasilkan dan memelihara sel-sel baru.(kalau larutkan dlm air, tak sampai 5minit ia larut) Cuba compare dgn yg lain. Amik masa kan?

3. Lebih daripada 340 ujian kualiti dilakukan setiap kali Vita-Lea dihasilkan semata2 nak memastikan kualiti vitalea ni up to their standard. Bukan calang2 k Shaklee ni.

4. Dan yg membuatkan saya bangga memilih multivitamin ini adalah kerana..ia merupakan salah satu multivitamin tertua didunia. Macam yg saya nyatakan dalam gambar di atas. Pada 1915, Dr Forrest C.Shaklee mencipta Vitalized Minerals. Multivitamin Shaklee ni dikenali sebagai Vitalea Iron Formula. Ia diformulasikan khusus dgn 28 vitamin dan mineral penting yg diperlukan oleh kita.

Itulah sebabnya kenapa saya pilih Vitalea Shaklee. Bukan saje2. Semua bersebab. Hehe.
Bila kita ambil vitamin yg dah lama dan jenamanya dah well known n well established, maka takkan kita ragu2 lagi. Oh ye, sijil halal shaklee tahun 2014 dah dikeluarkan jugak baru2 ni. Jadi jgn ragu2 naa.

Kalau nak cuba vitalea Shaklee ni meh roger saya.

Boleh PM / Call / SMS / WHATSAPP 016.331.4797 sekarang ok!


Regards,
Marina, Ibu Zidane
Your Trusted Shaklee Independant Distributor :)

No comments:

Post a Comment