Friday, 20 September 2013

Set kesihatan Shaklee untuk insan bernama LELAKI!




Penyakit jantung, penyakit kencing manis, obesiti, strok. Ini adalah antara penyakit yang mungkin dihidapi oleh mana-mana golongan manusia dan tidak terkecuali golongan lelaki.

Ada di antara golongan lelaki ini mengalami perubahan hormon seawal usia 30 tahun dan akhirnya membawa kepada masalah kesihatan yg rumit seperti :

  • Mati pucuk
  • Pembesaran Prostat
  • Kelesuan
  • Kurang tenaga dan Stamina 

Sebab tu di Shaklee, Set Men's Vital Health ni memang cukup untuk mereka yg mementingkan kesihatan unggul.

Antara kebaikannya:

  • Memelihara kesihatan prostat
  • Meningkatkan kecergasan dan kesihatan badan
  • Memelihara jantung yg sihat
  • Membantu mengawal tekanan darah normal
  • Mengawal tahap kolesterol yg sihat.

Siapa yg tak nak sihat dan suka sakit? Ayah saya dari dulu suka amalkan supplemen. Walau dulu tak ambil Shaklee, tapi ayah tetap jaga kesihatan dgn pengambilan supplemen lain. Sekarang je ayah dah bertukar kepada Shaklee. Malu saya dgn ayah. Sebab saya sendiri pon jenis endah tak endah mengenai kesihatan. Hehe.

 

Jom hadiahkan kepada adik, abang, suami, ayah, datuk, cikgu, kawan-kawan, jiran dan sesiapa sahaja lah. Asalkan LELAKI. =)

PM / Call / SMS / WhatsApp 0163314797 untuk Harga HEBAT, Tawaran ISTIMEWA dan Konsultasi PERCUMA!!


Improve health and vitality!


Regards,

Marina, Ibu Zidane =)

No comments:

Post a Comment